Velinx Concert 25 met Mastreechter Staar gecancelled.

Geplaatst door KFW Categorie: KFW Nieuws

Beste muziekliefhebbers, met spijt in ons hart hebben wij besloten ons Velinx Concert met Mastreechter Staar dit jaar te annuleren. Door de ontwikkelingen rond het coronavirus leek ons dat momenteel de beste oplossing. Maar, niet getreurd, van uitstel komt geen afstel. De gesprekken zijn nog gaande, maar De Werkmanszonen en Mastreechter Staar zullen in 2021 wel samen een concert geven in de Velinx in Tongeren. De juiste datum zullen we spoedig bekend maken.

Dit jaar dus geen concert in de Velinx te Tongeren. Wij hebben geen glazen bol waarin we de toekomt kunnen voorspellen, maar indien de omstandigheden het toelaten zal er wel nog een najaarsconcert plaatsvinden. Hoe, waar en wanneer zal later nog bekend gemaakt worden.

Kom regelmatig langs op deze website voor nieuwe updates!