Velinx Concert met Mastreechter Staar uitgesteld.

Geplaatst door KFW Categorie: KFW Nieuws

Beste muziekliefhebbers, met spijt in ons hart hebben wij besloten ons Velinx Concert met Mastreechter Staar dit jaar te annuleren. Door de ontwikkelingen rond het coronavirus leek ons dat momenteel de beste oplossing. Maar, niet getreurd, van uitstel komt geen afstel. De gesprekken zijn nog gaande, maar De Werkmanszonen en Mastreechter Staar zullen in 2021 wel samen een concert geven in de Velinx in Tongeren. De juiste datum zullen we binnen enkele weken hopelijk bekend kunnen maken.

Ons 25ste Velinx Concert zal naar alle waarschijnlijkheid wel nog doorgaan op 21 november, maar weliswaar onder een ander thema. Daar komen we later nog op terug. Dus hou zeker onze website in de gaten. Meer informatie volgt.