Velinx Concert 25: Mastreechter Staar

Geplaatst door KFW Categorie: KFW Nieuws

Wie op ons laatste Velinx Concert aanwezig was, weet het al. Op ons 25ste jubileumconcert stellen wij jullie als speciale gast(en) “Mastreechter Staar” voor. De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en verwierf in de loop van haar bestaan grote bekendheid in binnen- en buitenland. We zijn de tel kwijtgeraakt met hoeveel leden ze precies zijn, maar zoals je aan de foto kan zien, zal het podium in de Velinx goed gevuld zijn. Wij kijken als fanfare enorm uit naar de samenwerking met dit mannenkoor. Zet alvast zaterdag 21 november in jullie agenda, want het zal een uniek jubileumconcert worden dat je niet wil missen.

Meer informatie omtrent tickets en reservaties volgt binnenkort op deze website.