Yellow – Coldpay (vanuit ons kot)

Geplaatst door KFW Categorie: KFW Nieuws

Ondertussen mogen we terug samen repeteren. Een tijdje geleden was dat nog niet het geval. Om toch samen muziek te kunnen maken hebben de bestuursleden de koppen bij elkaar gestoken.

“Als de muzikanten niet naar de repetitie kunnen komen, dan brengen wij de repetitie wel naar de muzikanten.”

Elke muzikant van de fanfare kreeg bezoek van de bestuursleden, en bij dat bezoek werd er een partituur afgegeven samen met een leuke attentie. De opdracht luidde: oefen deze partituur en neem jezelf op met een camera.

Zo gezegd, zo gedaan. En het resultaat kan je hier bekijken en beluisteren. Vanuit ons kot brengen wij, de Werkmanszonen (en dochters), voor jullie “Yellow” van Coldplay. Gewoon omdat het een prachtig nummer is, maar ook omdat geel onze “lijfkleur” is.

Sit back and enjoy!