Bolderkermis & Rommelmarkt 2018


Beste dorpsgenoten,
Bolderkermis staat weer voor de deur en zoals elk jaar maken we er een leuk dorpsfeest van.

Op zondag 12 augustus is er de jaarlijkse Rommelmarkt vanaf 8u. Wie nog wenst in te schrijven vindt hieronder de nodige informatie.
Breng zeker een bezoekje aan al onze standhouders, jong en oud! Vanaf 8u is er ook spek en ei te verkrijgen, kom dus zeker op tijd want op is op.

Wil jij ook deelnemen als standhouder aan de Rommel- en Speelgoedmarkt op 12 augustus? Dat kan! Inschrijven kan via mail sylvaintans@hotmail.com, telefonisch op 0474/362114 of via de “contact” pagina van deze website. De huurprijs is 3 euro per 3 lopende meter. Heb je thuis dingen liggen die je niet meer nodig hebt? Verkoop ze op onze rommel- en speelgoedmarkt! Jongeren tot en met 12 jaar mogen GRATIS 3 meter hebben!
Het reglement voor de rommelmarkt kan u hier bekijken: Reglement rommel- en speelgoedmarkt 2018

Op woensdag 15 augustus behouden we ons traditioneel programma met de misviering opgeluisterd door het Parochiaal Gemengd Zangkoor o.l.v. Servais Reggers en de fanfare. Vanaf 12u is er onze super-restaurantdag met keuze uit diverse zelfgemaakte menu’s. Het eten is voorzien vanaf 12u. Het inschrijvingsformulier kan u binnenkort hier terugvinden, dus kom zeker nog eens langs op deze website!

We wensen iedereen van Bolder, Zichen én Zussen een fijne kermis toe in Bolder !