Velinx concert 2018: Helden


Ons jaarlijks Velinx Concert staat dit jaar in het teken van “Helden”. Bekende helden en onbekende helden. Helden van vroeger en helden van nu. Van Superman, James Bond en The Incredibles tot onze eigen helden uit Zichen, Zussen en Bolder.

Dankzij een samenwerkingsverbond tussen 9 Vlaamse fanfares uit de superieure afdeling, dat de toepasselijke naam “Fanfarissimo” kreeg, hebben wij de kans gekregen om een uniek werk voor fanfare te laten schrijven. Wij kozen voor een uniek werk ter ere van ons dorp Zichen-Zussen-Bolder, en ter nagedachtenis van de Roosburgramp. Componist Paul Lovatt Cooper, een gevestigde waarde in de Britse Brass Band wereld, heeft voor ons een wervelend en energiek werk geschreven dat de geschiedenis en de uitstraling van het dorp, de Roosburgramp en de fanfare omvat.

Wij kijken er als fanfare erg naar uit om dit uniek werk, en tal van andere werken voor jullie uit te voeren. En zoals dat gaat met superhelden, zullen de nodige “special effects” voorzien zijn.

Het concert wordt gepresenteerd door Jean Straetmans, en staat onder de vakkundige leiding van onze dirigent Yves wuyts.

Graag zien wij u terug op ons Velinx Concert, zaterdag 17 november.
Tickets kosten in voorverkoop €12,5 en zijn te verkrijgen bij alle leden van de fanfare.
Of reserveer uw plaatsen telefonisch na 18u: 012-263938 of via velinx@kfwerkmanszonen.be
Aan de kassa betaalt u €15, inkom is gratis tot 13 jaar.


Velinx23