Wereldmuziekconcours Kerkrade 2017 – Update!


Update!

Inmiddels zijn we al een tijdje verder, maar wie dat wil kan ons fantastisch optreden op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade helemaal opnieuw beleven! Laat gerust een berichtje na via de contactpagina van deze website, of contacteer iemand van de fanfare.

Cd’s zijn te koop voor €10. Een kleine prijs voor een groots optreden!


92,92%! Een mooi resultaat waar we terecht fier op mogen zijn. We hebben hier hard maar ook plezant naartoe gewerkt, we hebben genoten van de weg naar het WMC, de voorbereidingen voor en achter de schermen, en natuurlijk van de uitvoering zelf. We kwamen allemaal trots van het podium, trots op hetgeen we net gepresteerd hadden op onze 7de(!) deelname aan het WMC. Een gevoeld dat ons nog enige tijd zal bij blijven. Het was opnieuw een mooie WMC-editie voor de fanfare. Proficiat aan ons allen! Bedankt aan iedereen voor de felicitaties, langs welke weg die ook naar ons zijn toe gekomen. En natuurlijk ook een dankwoord aan alle supporters die afgereisd zijn naar de Rodahal in Kerkrade om naar ons te komen luisteren.

Onze uitslagen:
Verplicht werk: 91,30%
Keuzewerk: 94,50%
Eindtotaal: 92,92%

Binnenkort verschijnen hier op deze website en onze facebookpagina ook enkele leuke sfeerbeelden van onze dag in Kerkrade.

En nu… op naar ons Velinx Concert 2017!