Velinx Concert 27 – Encanto Latino

Geplaatst door KFW Categorie: KFW Nieuws

Velinx Concert 27 – Encanto Latino
Zaterdag 18 November

Met veel trots presenteren wij ons 27ste Velinxconcert “Encanto Latino”. Een gala-avond vol muzikale hoogtepunten. Onder het thema ‘Encanto Latino’ nemen we de luisteraar mee op een reis door Zuid-Amerikaanse klanken. We worden hierbij vergezeld door het Vilja Duo, dat met hun dans en luchtacrobatie een authentiek zuiderse ambiance creëert. De drumband van KFC Kanne voegt daar nog een extra dimensie aan toe met hun opzwepende ritmes, waardoor de temperatuur in de zaal zeker zal stijgen. Ons programma is rijk en gevarieerd, van speelse filmmelodieën en vurige solo’s tot grandioze concertstukken. Dit jaarlijkse evenement is een traditie die zonder twijfel de vele aanwezigen zal verbazen en betoveren.

Wil je er graag bij zijn? Bestel dan hier tickets!

Vilja Duo

Vilja duo bestaat uit Bram De Beul en Irina Yakousheva. Samen brengen zij dans (duetten en solo’s) en luchtacrobatie (in doek, hoepel en straps). Gaande van klassiek ballet over tango en jazz tot moderne dans.

Vilja Duo ontstond in 2015 nadat Bram en Irina op een galaconcert samen op het podium stonden. Ze besloten dat ze meer samen wilden optreden, begonnen dagelijks samen te trainen en stortten zich naast hun danstraining ook volop in de luchtacrobatie.

Ze zijn zeer actief in de evenementensector, de theatersector en werken ook regelmatig samen met live orkesten en klassieke zangers in binnen en buitenland.

In 2019 waren ze finalisten en favorieten van de jury in het tv-programma “Belgium’s Got Talent”.

Drumband KFC Kanne.

De drumband is opgericht in 1960. Sinds 1959 was binnen de Koninklijke Fanfare St. Cecilia Kanne het idee gegroeid dat een drumband – toen heette dat nog trommelkorps – een meerwaarde kon betekenen voor de fanfare, zeker bij wandelconcerten. Al gauw ontstond er een korps met 13 leden.

Op 27 mei 1962 ging de kersverse drumband voor het eerst naar een concours, in Maastricht Sint-Pieter, in 3e afdeling. Sindsdien zijn talloze wedstrijden gevolgd tot in de hoogste afdeling toe. Ze werden meerdere malen nationaal kampioen in superieure afdeling en behaalde een gouden medaille in de hoogste afdeling op het World Music Concours te Kerkrade.

Wij, de Werkmanszonen, zijn verheugd om deze drumband te mogen ontvangen op ons Velinx concert!

Het Velinx Concert gaat door in Cultuurcentrum de Velinx te Tongeren vanaf 20u. De presentatie zal verzorgd worden door Frank Boonen.